EN | IT | ES | MK | GR |

Partners

All Routes Lead To Rome

news image
INTERNET WEB SOLUTIONS

Интернет веб солуции е водечки провајдер во информациската технологија (ИТ) и инженерски услуги лоцирана во Малага.
Нивниот бизнис план ја доби наградата од градот Мадрид, на Националниот натпревар за бизнис спонзориран од бизнис школата IdeCesem.
Интернет веб солуции еспецијализирана за домени како професионален веб дизајн, веб развој, развој на софтвер, решенија за е-трговија, проекти за е-учење и стратегии за оптимизација. Исто така, нуди решенија за маркетинг на Интернет и квалитетни услуги за превод.
Интернет веб солуции обезбедува високо-технолошки, сопствен и квалитетен веб дизајн, услуги на надворешна развој и развој на софтвер на надворешни услуги со најнови и нови веб-технологии, особено со PHP, Java Script, AjAx и најнови DHTML IT јазици.
Интернет Веб солуции има тим ориентиран кон резултат под еден покрив кој се состои од софтвер / веб / креативни дизајнери, развивачи, експерти за оптимизација, програмери, развивачи на софтвер и маркетинг професионалци.
Нашата цел е да ја направиме ИТ технологијата многу подостапна за општата и специјализираната јавност.